ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική νίκη απέναντι στον ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννενα με 1-0 στο Ρέντη στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας λίγο πριν τον τελικό με την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους παίκτες που έχει στο μυαλό του για τον τελικό αλλά καρδιοκτύπησε με τον Άλεν όταν στο 9′ αποχώρησε με στομαχικές διαταραχές με το ρεπορτάζ να λέει πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό ενόψει τελικού. Τη θέση του πήρε ο Καραργύρης που συνέχισε τον αγώνα.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορέρ τον Χασάν λίγο πριν το τέλος, ο ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πρωταθλητές Ελλάδος. Το παιχνίδι παρακολούθησε δίχως να αγωνιστεί και ο Ραφίνια.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Αλέν (9′ Καραργύρης), Ραντζέλοβιτς, Μπα, Παπαδόπουλος (63′ Τοροσίδης), Σισέ, Μασούρας, Γκιλιέρμε (45′ Καμαρά), Μπουχαλάκης (45′ Καφού), Φορτούνης (45′ Χασάν), Βαλμπουενά (63′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (76′ Μπρούνο).

Δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!