ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευτυχώς δεν ήταν αγώνας στο πρωτάθλημα του “φάρου”!

Βλέποντας την φάση που ο Νέντοβιτς ζητάει φάουλ στο τρίποντο, σίγουρα σου έρχεται στο μυαλό ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος και κάποιος  από τους… τιτάνες της ελληνικής διαιτησίας να έχει δώσει 3 βολές, καθώς και η τεχνική ποινή στο πάγκο ή στον Μακίσικ για διαμαρτυρία να ήταν η πιθανή εξέλιξη του έργου….


Για να είμαστε και  πιο ακριβής ως πεντάρι θα είχε τελειώσει ο Βεζένκοφ διότι Ελις και Μάρτιν κάπου στο 30 με 33 το πολύ  θα είχαν αποχωρήσει με 5 φάουλ…ενώ ο Μακίσικ ως ένας από τους κρίσιμους κρίκους στην περιφερειακή άμυνα αλλά και στην επίθεση με την έκρηξη του  θα είχε χαλαρά 3 φάουλ στο ημίχρονο ώστε στο δεύτερο απλά να παρακολουθεί όπερα…..απλά πράγματα…..χιλιοτραγουδισμένα…


Μετά θα ακολουθούσαν βαθυστόχαστες και σκεπτόμενες αναλύσεις από τους αντικειμενικούς του αθλήματος  για τα λάθη του Ολυμπιακού.. για την ομάδα που έχει κενά….και δεν έχει διάρκεια… για τον Μπαρτζώκα…..ατομική κριτική σε κάθε παίκτη…φυσικά  ύμνος για το ΟΑΚΑ , θαυμασμός για τα mind games του Βόβορα. …. και κερασάκι στην τούρτα ερωτήματα για την  συνύπαρξη Σλούκα Σπανούλη …… παρεμπιπτόντως τα ντεσιμπέλ  με τους ύμνους για τον Σλούκα μπαίνουν σε σίγαση φέτος….η δοξολογία που είχαμε σε κάθε ματς της Φενέρ έλαβε τέλος………

Όλα  τα παραπάνω είναι σε μεταφορά τα ελάχιστα που  έχουμε ζήσει και ακούσει άπειρες φορές μετά από πολλά ντερμπι στο εγχώριο πρωτάθλημα…ο σκοπός απλός  να προκληθεί εκνευρισμός στον κόσμο και η ομάδα  να χάσει την ηρεμία και ισορροπία της…..

Ολα τα παραπάνω θα τα είχαμε ζήσει ξανά  με  διαιτητές του Φάρου…αντί για διαιτητές Euroleague……

Συμπέρασμα μπορεί η ομάδα να χάνει σε ρυθμό λόγω της έλλειψης 1 επιπλέον ματς….αλλά είναι θέμα αρχής μάγκες…ποτέ ξανά…εκεί….και σκεφτείτε την φάση του Νέντοβιτς στο πρωτάθλημα του Φάρου και θα καταλάβετε…….

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!