ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλλο Ευρώπη.. άλλο ”Νευροκόπι”..

☑️ Μέτρια εμφάνιση από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αλλά η ΝΊΚΗ είναι αυτή που ΜΕΤΡΆΕΙ, ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο της σεζόν.

☑️ Θα ήταν περίεργο παράξενο και ίσως αφύσικο τέτοια εποχή με τις παρούσες συνθήκες προετοιμασίας και μετά από αποχή σχεδόν 6 μηνών από επίσημα παιχνίδια το νέο σύνολο του Ολυμπιακού να … Πετάει φωτιές.

☑️ Το μπάσκετ που θέλει να βγάλει πάνω στο παρκέ ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει χρόνο και δουλειά. Οπότε υπομονή και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

☑️ Σε αντίθεση με τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς της ομάδας του, κατά τά άλλα, συμπαθούς κοουτς Βοβορα που εμπεριέχει ατομικές προσπάθειες σε μέγιστο βαθμό.

☑️ Ο Κώστας Σλούκας είχε και την ατυχία χτες να χτυπήσει νωρίς στο ματς και ουσιαστικά δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Υπομονή και εμπιστοσύνη. Θα είναι έτοιμος όταν πρέπει και θα κάνει τη διαφορά.

☑️ Τα.. “κουρέλια τραγουδάνε ακόμα” .. Φοβερός Γιώργος Πρίντεζης. Καταλυτικός Βασίλης Σπανούλης. Αυτά τα ντέρμπι αποτελούν ρουτίνα για την κλάση τους και την εμπειρία τους.

☑️ Μάρτινς και Έλις πήγαν καλά. Έδωσαν μάχες βοήθησαν πάλεψαν . Όταν πατήσει καλά και ο Σλούκας θα ανεβάσουν και αυτοί κατά πολύ την απόδοση τους.

☑️ Μακισικ όταν ανοίγει το.. τούρμπο δεν έχει αντίπαλο. Χάρισον θέλει τον χρόνο του και θα πάρει μπροστά. Δείχνει καλά στοιχεία παίχτη που θα σου εξασφαλίζει σημαντικούς πόντους επιθετικά σχεδόν σε κάθε ματς.

☑️ Ξεχωριστή αναφορά στον Σάσα. Όταν έχει καθαρό το μυαλό του και λειτουργεί χωρίς άγχος θα είναι εκ τον κορυφαίων. Μπορεί να το κάνει. Το έχει αποδείξει. Έχει την εμπιστοσύνη του Μπαρτζώκα. Σταθερότητα του λείπει. Πιστεύουμε πως θα είναι η χρονιά του. Δείχνει να νιώθει καλά με τον ρόλο του και είναι θέμα χρόνου να αποκτήσει τη σταθερά του.

☑️ Θα κάνουμε και μια αναφορά στον ρόλο του Ιωάννη Παπαπέτρου. Στα δικά μας μάτια αυτός ο παίχτης δείχνει να έμεινε φέτος στον Παναθηναϊκό με σκοπό να… φτιάξει την προσωπική του στατιστική. Μοιάζει με έναν άτυπο όρο στον ρόλο του ότι θα παίρνει όσες πιο πολλές προσπάθειες μπορεί από κοντά ή μακριά.

☑️ Κάπως έτσι λοιπόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τις δύο συνεχόμενες τις νίκες εναντίον του Παναθηναϊκού από την επιστροφή του στον αγαπημένο του πάγκο.Στο Σεφ και στο ΟΑΚΑ. Με κόσμο και χωρίς κόσμο . Με πανδημία και χωρίς πανδημία.

☑️ Κλείνοντας λοιπόν έχουμε στην ΕΥΡΏΠΗ σε 18 αναμετρήσεις με τον ΠΑΟ 12 νίκες.Τυχαίο ;;;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!