ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεσσάρα πριν την Μαρσέιγ!

Την νίκη που ήθελε πέτυχε απόψε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε του Ατρομήτου με 4-0 και πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Μαρσέιγ.

Οι ερυθρόλευκοι πετυχαν τη νίκη καθώς κατάφεραν να νικήσουν την πολυπρόσωποι άμυνα του Ατρόμητου που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το πρώτο μέρος λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη του Μάτις. Ήταν μια κόκκινη που… έβγαζε μάτια όμως ο διαιτητής έπρεπε να ενημερωθεί από το VAR για να τη δώσει! Και δεν ήταν η μόνη φάση! Η φάση του πρώτου γκολ ήταν επίσης απίστευτη!

Ο Φορτούνης γύρισε κανονικά… πίσω τη μπάλα στον Ελ Αραμπί που σκόραρε και ο επόπτης έδωσε οφσάιντ… Και εκεί χρειάστηκε το VAR για να δώσουν το κανονικό γκολ, σε μια φάση που όπως και η κόκκινη έβγαζαν μάτια! Μάλιστα ο επόπτης το έπαιζε και σίγουρος, γνέφοντας στον Φορτούνη ότι είναι οφσάιντ! Ο Ολυμπιακός παρόλα αυτά συνέχισε και πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Χασάν που τροφοδοτήθηκε από τον Εμβιλά! Το σκορ δεν σταμάτησς εκεί και ο Ελ Αραμπί πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό του. Στη φάση αυτή ο Λοβέρα βγήκε τετατετ με τον Γιαννιώτη δίψως όμως να “σπάσει” τη μπάλα στον ξεμαρκάριστο Ραντζέλοβιτς, αλλά ευτυχώς στην εξέλιξη της ο Ελ Αραμπί σκόραρε γράφοντας το 3-0. Και αν κάποιοι πίστεψαν ότι το σκορ κάπου εκεί θα σταματούσε και ο Ελ Αραμπί δεν θα έβαζε άλλο… γελάστηκαν καθώς ύστερα από κόρνερ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε χατ-τρικ γράφοντας το τελικό 4-0. Δείτε τα highlights του αγώνα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!