Legend Stories7ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ερυθρόλευκος θρίαμβος, με «υπογραφή» Ριβάλντο! (Video)

Το Legend_Stories7 κάνει αναδρομή στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στο νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Στις 4 Δεκεμβρίου του 2004 έλαβε χώρα το παρθενικό ντέρμπι «αιωνίων» στο νεόκτιστο -τότε- «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε ένα βράδυ που έμελλε να μείνει αλησμόνητο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες, έχοντας στη σύνθεσή τους τον πρώην πράσινο Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Ριβάλντο, πετυχαίνουν μία σημαντική νίκη, στο δρόμο προς την επιστροφή στον εγχώριο θρόνο τους και στην κατάκτηση του 33ου στέμματος της ένδοξης ιστορίας τους.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, οι ερυθρόλευκοι του Ντούσαν Μπάγεβιτς λυγίζουν με 1-0 την αντίσταση του Παναθηναϊκού, στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο, με τον παγκοσμίου φήμης Ριβάλντο να αφήνει το στίγμα του, στο πρώτο του «αιώνιο» ντέρμπι επί ελληνικού εδάφους. Με τη συμπλήρωση 30′, ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ εκτελεί αριστουργηματικά το φάουλ που κέρδισε ο Παντελής Καφές λίγα μέτρα έξω από την περιοχή των πρασίνων, νικώντας τον Κώστα Χαλκιά, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ. 

Ο Ολυμπιακός έμελλε να επανέλθει στο τέλος της περιόδου στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από απουσία ενός έτους, συνεδεύοντας μάλιστα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος με αυτήν του Κυπέλλου και φυσικά με την επίτευξη ενός ιστορικού νταμπλ, συνδυάζοντας με ιδανικό τρόπο την επιστροφή στη φυσική του έδρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πάντος, Ανατολάκης, Βάλλας (91′ Κουλοχέρης), Βενετίδης, Καφές, (94′ Μάριτς), Στολτίδης, Καστίγιο, (60′ Γεωργιάδης), Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Τζιοβάνι.
Παναθηναϊκός: Χαλκιάς, Γκούμας, Χένρικσεν (80′ Ολιζαντέμπε), Κυργιάκος, Βύντρα, Μινχ, (61′ Παπαδόπουλος), Μπασινάς, Μάριτς, Γκονζάλες, Σκάτσελ, Κωνσταντίνου.

Για περισσότερες «θρυλικές ιστορίες» ακολουθήστε το legend_stories7 στο Instagram, κάνοντας «κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο: legend_stories7!

Δείτε το βίντεο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!