ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Μαρσέιγ – Ολυμπιακός

Ευρώπης… συνέχεια στην κυριολεξία απόψε για τον Ολυμπιακό καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδος με θετικό αποτέλεσμα εξασφαλίζουν την συνέχεια τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το 2021.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θέλει μόλις 1 βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ενώ σε περίπτωση νίκης και σε συνδυασμό με ενδεχόμενη ήττα της Πόρτο από τη Μάντσεστερ Σίτυ, θα εξασφαλίσει μεν τη τρίτη θέση αλλά θα τα δώσει όλα για όλα για τη δεύτερη απέναντι στους Πορτογάλους την τελευταία αγωνιστική. Σε ενδεχόμενη ήττα με ένα γκολ διαφορά, ο Ολυμπιακός θα κρατά και πάλι την τρίτη θέση στα χέρια του καθώς η διαφορά τερμάτων αυτή τη στιγμή είναι υπέρ του (γκολ-άμυνα), ενώ αν ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή όλα αυτά θα τα μάθουμε απόψε στη Μασαλλία, το τι θα συμβεί θα το δούμε ζωντανά από το Cosmote sport 2 HD στις 22:00! Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!