ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην ΕΡΤ σήμερα το Ολυμπιακός – Κολοσσός

Πρεμιέρα σήμερα στους αγώνες του «Monday’s Game Night against COVID-19», αγώνες κατά του Κορονοϊού από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την ομάδα του Κολοσσού.

Συγκεκριμένα για όσους δεν γνωρίζουν, το «Monday’s Game Night against COVID-19», έχει ένα κύριο στόχο: Να μπουν οι παίκτες και ο οργανισμός του Ολυμπιακού πρώτοι στον αγώνα κατά της διάδοσης του ιού μεταδίδοντας στους πολίτες όλα τα μηνύματα που στέλνουν οι επιστήμονες συμβάλλοντας έτσι στη συλλογική προσπάθεια να ανακοπεί η πανδημία μέχρι να κυκλοφορήσει το εμβόλιο κατά του Covid19 και να βγούμε οριστικά όλοι νικητές από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια.

Πρόκειται για μια σειρά επίσημων φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού με αντίπαλες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες. Αγώνων που θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα επιφυλάσσουν κάθε φορά και πολλές διαφορετικές εκπλήξεις. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν – κεκλεισμένων των θυρών – στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με πρεμιέρα σήμερα και ”αντίπαλο” την ομάδα του Κολοσού. Η σημερινή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τόσο από την ΕΡΤ3 όσο και από το ERT SPORTS HD.

𝗠𝗼𝗻𝗱𝗮𝘆 𝗡𝗶𝗴𝗵𝘁 𝗔𝗴𝗮𝗶𝗻𝘀𝘁 𝗖𝗼𝘃𝗶𝗱-𝟭𝟵 #OlympiacosBC vs. Kolossos H Hotels ⏰ 20:30 📺 ΕΡΤ3 & ΕΡΤ SPORTS 📱💻 Live update: twitter.com/olympiacosbc #TogetherWeFightCovid 🔴⚪

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos B.C. στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!