ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Μπασκόνια

Επιστροφή στην Εuroleague για τον Ολυμπιακό απόψε όπου θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την Μπασκόνια.

Οι Πειραιώτες μετά τα κρούσματα κορονοϊού που δεν τους επέτρεψαν να αγωνιστούν την προηγούμενη εβδομάδα (που ήταν μάλιστα διαβολοβδομάδα), είναι πλέον… σχεδόν έτοιμοι και σήμερα καλούνται να αγωνιστούν και φυσικά να φύγουν νικητές από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παρά τα προβλήματα που ενημέρωσε ο κόουτς ότι υπάρχουν.

Αρχικά θα απουσιάζει ο τραυματίας Χάρισον ενώ ο Μπαρτζώκας για τα κρούσματα που είχε η ομάδα και τις ελλείψεις που θα έχει τόνισε: “Οι δύο θέσεις των ψηλών μας. Η φροντ λάιν μας είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Θα το δείτε και αύριο στο παιχνίδι. Αυτό είναι το πρόβλημα μας. Κάποιοι παίκτες πρέπει να ανέβουν μία θέση για να βγουν τα αγωνιστικά λεπτά”, ενώ συνέχισε λέγοντας: “Προφανώς βλέπετε πως μαθηματικά συμβαίνει σε όλους. Δεν μπορούμε να το επικαλούμαστε ως δικαιολογία. Είναι ένας παράγοντας που θα παίξει ρόλο. Αφού θα παίξουμε χωρίς πέντε παίκτες θα χρειαστεί να κάνουμε άλλα πράγματα για να κερδίσουμε το ματς”.
Η αποψινή αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα από το Novasports 2 HD, με ώρα έναρξης της αναμέτρησης στις 21:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!