ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Το γκολ της Σίτι προέρχεται από καθαρό φάουλ”

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στην κάμερα της Cosmote tv και τόνισε:

“Παίζαμε με πολλές απουσίες, με μισή ομάδα. Δυστυχώς σήμερα είχαμε μία αλλοίωση στο αποτέλεσμα. Διότι το γκολ της Σίτι προέρχεται από καθαρό φάουλ, καθαρή αγκωνιά. Είναι εύκολο να το δουν οι διαιτητές στο VAR και να τον ενημερώσουν.

Δεν είναι ωραίο όταν οι παίκτες τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο και μπορούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, να σε αδικεί η διαιτησία για άλλη μία φορά. Ειδικά όταν υπάρχει το VAR και δεν βλέπουν τη φάση.
Το αξίζαμε, στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να είχαμε μπει καλύτερα.
Αλλά είναι μία αδικία την οποία δεν περιμέναμε απ’ αυτούς τους διαιτητές.
Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτά τα δύο ματς και να περάσουμε. Έχουμε τα προβλήματά μας με τραυματισμούς και με τον κόβιντ, αλλά στον Ολυμπιακό έτσι είμαστε με τα προβλήματά μας να τα αντιμετωπίσουμε.
Έχουμε το ματς το Σάββατο με τον Άρη και μετά θα πάμε στη Μασσαλία να νικήσουμε.
Για αυτό είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε πολλούς παίκτες και θα πρέπει και αυτοί να αποδείξουν ότι μπορούν. Είδατε τον Βρουσάι ότι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου μπήκε και έπαιξε καλά.
Στο παρελθόν έχουμε νικήσει ξανά στη Μασσαλία. Με την Πόρτο μέσα στο Καραϊσκάκη, δυστυχώς χωρίς τον κόσμο, μπορούμε να νικήσουμε και τα δύο ματς”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!