ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξάρα μέσα στην έδρα της Λαμίας!

Μία ακόμη νίκη που τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε ο Ολυμπιακός που επικράτησε της Λαμίας εκτός έδρας με το επηβλιτικό 0-6

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν ανώτεροι και πέτυχαν 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Η αρχή έγινε με τον Μπουχαλάκη με κεφαλιά, για να διπλασιάσει τα τέρματα του ο Θρύλος με ενα εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Εμβιλά εκτός περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στο “γάμα”. Οι Πειραιώτες έφτασαν τα 3 τέρματα δύο λεπτά μετά με σκόρερ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν έτσι στα αποδυτήρια.

Ατο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έριξε λίγο την ένταση του και η Λαμία κέρδισε πέναλτι μέσω VAR. Ο Ντέλεσιτς το εκτέλεσε αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι παραμένοντας έτσι το 0-3. Ό,τι δεν κατάφερε ο παίκτης της Λαμίας το κατάφερε ο Σουντανί μετά από εκτέλεση πέναλτι που δοθηκε επίσης μέσω VAR , αφήνοντας παράλληλα τη Λαμία με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαραμαντά. Ο Ολυμπιακός όμως δε σταμάτησε εκεί και πέτυχε άλλς 2 γκολ λίγο πριν το τέλος με τον αρχικά και τον Μασούρα στη συνέχεια κάνοντας το τελικό 0-6.

Δείτε τα 6 γκολ του Ολυμπιακού ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!