ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ καθώς ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ με 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ένα 45λεπτο που θα του έδινε κάποιος δάφνες στεφάνου. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και είχε την κατοχή αλλά και την κλασικότερη ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί αλλά η κεφαλιά του ύστερα από την ασίστ του Μασούρα διώχθηκε σωτήρια σε κόρνερ από τον Τσιντώτα. Η ΑΕΚ ουσιαστικά η μονη αξιόλογη της φάση στο πρώτο μέρος ήταν ένα κόρνερ του Λιβάι Γκαρσία που έδιωξε ο Εμβιλά πάνω στη γραμμή. Στα αξιοσημείωτα του πρώτου μέρους ήταν η κόκκινη κάρτα που δε δόθηκε στον Σιμόες όταν χτύπησε εκτός φάσης τον Τιάγκο Σιλβα αλλά ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα, με το VAR να κλείνει τα μάτια!

Στην επανάληψη ο Φορτούνης και ο Καμαρά μπήκαν στο παιχνίδι προσφέροντας ποιότητα και το γκολ δεν άργησε να έρθει με τον Μάριο Βρουσάι. Ο Φορτούνης έδωσε υπέροχα στον Μπουχαλάκη και αυτός στον Βρουσάι ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα με τον επόπτη να δίνει οφσάιντ! Παρά το γεγονός ότι η φάση φάνηκε και δια γυμνού οφθαλμού ότι δεν ήταν οφσάιντ, χρειάστηκε το VΑR για να χρεωθεί το γκολ και ο Ολυμπιακός να γράψει το 0-1. Η ΑΕΚ άρχισε σιγά σιγά να βγαίνει από το καβούκι της και πίεσε τον Ολυμπιακό όμως ο Σα ήταν εκεί στο σουτ του Μάνταλου και κράτησε το μηδέν. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια δεν βρήκε δίχτυα τόσο στο σουτ του Ελ Αραμπί όσο και του Φορτούνη που πέρασαν άουτ.Παρόλα αυτά η ΑΕΚ τελικά στο 80′ βρξκε δίχτυα με το μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε… Από στημένη φάση και κόρνερ του Λιβάι Γκαρσία και ο Σιμόες (που υπενθυμίζουμε έπρεπε να είχε αποβληθεί) με κεφαλιλα έκανε το 1-1 που έμελε να είναι το τελικό σκορ καθώς η κεφαλιά του Εμβιλά στο φινάλε δε μπήκε στα δίχτυα καθώς έσωσε για την ομάδα του ο Τσιντώτας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!