ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

28η κορυφαία ομάδα στον κόσμο ο Ολυμπιακός!

Άλλη μια τεράστια διάκριση για τον Ολυμπιακό!

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) λοιπόν, παρουσίασε τις 400 καλύτερες ομάδες στον κόσμο για το 2020 και μαντέψτε ποια είναι η κορυφαία στην Ελλάδα. Όχι λάθος μαντέψατε, δεν είναι ο ΠΑΟΚ, ούτε ο πρέσβης Παναθηναϊκός. Για να σοβαρευτούμε λοιπόν ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε από την IFFHS ως η 28η κορυφαία ομάδα στον κόσμο και φυσικά πρώτη στην Ελλάδα.

Η κατάταξη των 400 ομάδων προκύπτει απ’ την πορεία σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος από την 1/1/2020 έως και τις 31/12/2020, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αποτελούν την κορυφαία ελληνική ομάδα συγκεντρώνοντας 172 βαθμούς, ξεπερνώντας μάλιστα βάση στατιστικών μεταξύ άλλων και τη Λίβερπουλ, η οποία είναι 29η!

Αν ψάξεις πιο κάτω θα βρεις τον ΠΑΟΚ 50ό,την ΑΕΚ 62η τον Άρη 204ο, και τον πρέσβη Παναθηναϊκό 219ο. Για την ιστορία κορυφαία ομάδα για το 2020 η Μπάγερν που κατέκτησε το τρεμπλ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!