ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην ΕΡΤ σήμερα το Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός

Και ναι! Έχουμε ξανά πρωτάθλημα στο βόλεϊ ανδρών!

Η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, βρίσκεται στην Σύρο από χθες το μεσημέρι (14/1), ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες επιτέλους επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση σήμερα, μετά από τις 31 Οκτωβρίου όταν υποδέχτηκαν τον Φίλιππο Βέροιας στο Ρέντη σε βάρος του οποίου επικράτησαν με 3-0 σετ (25-13, 25-11, 25-20). Εκ τότε μεσολάβησε το μεγάλο διάστημα της αγωνιστικής απραξίας λόγω της καραντίνας, αλλά πλέον έφτασε η στιγμή της επανόδου σε κατάσταση επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Θρύλος λοιπόν, αντιμετωπίζει σήμερα τον Φοίνικα Σύρου και το ζητούμενο είναι να επανέλθει και σε φυσιολογικούς αγωνιστικούς ρυθμούς, ξεπερνώντας τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσε η περίοδος διακοπής του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση με το Φοίνικα Σύρου θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3 με ώρα έναρξης στις 20:00 και με αυτήν θα ανοίξει και η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague.

🔥 Matchday Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός ΣΦΠ 🏆 Volleyleague 📅 3η Αγωνιστική 🏟 Κλειστό Ερμούπολης 📺 ΕΡΤ 3 #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #Volleyball #Volleyleague #OLYwinmasters

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos SFP στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!