ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Βιλερμπάν

Oι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι, μετά και το διπλό στο Τελ Αβίβ, επιθυμούν να ξεκινήσουν νέο… μέτρημα και να «χτίσουν» ένα καλό σερί επιτυχιών ώστε να παραμείνουν σε τροχιά 8αδας.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί απόψε στις 21.30 την Βιλερμπάν, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει είναι η οκτάδα. Για το ιατρικό δελτίο της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας διευκρίνησε ότι “Ο Χάρισον προπονήθηκε κανονικά και δεν ένιωσε ενόχληση. Ο Μάρτιν δεν προπονήθηκε χθες και πιθανώς δεν θα κάνει σήμερα. Ίσως κάνει το ζέσταμα για να δούμε πως είναι. Γενικά δεν είναι καλά, πονάει, αλλά είναι ένας τραυματισμός που και να παίξει δεν θα το κάνει χειρότερο. Έχει, όμως, πόνο και στην αναμέτρηση με την Μακάμπι έκανε ένεση για να παίξει. Τώρα ο Παπανικολάου, όπως ξέρετε, είναι εκτός”. Η αποψινή αναμέτρηση λοιπόν θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1 HD. Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα εκτός από μπάσκετ έχουμε και βόλεϊ στην ΕΡΤ όπου ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ενεργό δράση! Για λεπτομέρειες της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!