ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε τον Άρη και τώρα… Παναθηναϊκός!

Νικητής με 2-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη φάση των 8 του κυπέλλου Ελλάδας.

Το σκορ διαμορφώθηκε από πάρα πολύ νωρίς καθώς ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 1′ (για την ακρίβεια πριν καν ολοκληρωθεί), με τον Χασάν. Η χαρά δεν κράτησε πολύ όμως καθώς ο Άρης ισοφάρισε όταν μετά από γύρισμα, ο Μπα έστειλε τη μπάλα καταλάθος στα δίχτυα της ομάδας του, για να πάρει ξανά προβάδισμα στο 14′ ο Ολυμπιακός με τον Χασάν και πάλι. Κάπου εκεί ολοκληρώθηκαν τα… γκολ του αγώνα.

Η συνέχεια τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο παιχνίδι κεντρου με τους Πειραιώτες να αγχώνονται για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε στο 60′. Να θυμήσουμε ότι ακολουθούν σημαντικές αναμετρήσεις με πρώτη αυτή στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟ στις 14 του μήνα και μετά στις 18 με την Αιντχόβεν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!