ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκέψου να ήταν ο Ολυμπιακός στο -16 και να πανηγύριζε έτσι…

Πόσο πολύ τελικά, έχει μικρύνει ο Ολυμπιακός τον αιώνιο του αντίπαλο;

Η απάντηση είναι απλή… Πάρα πολύ!

Το να κερδίζεις ένα αιώνιο ντέρμπι πάντα είναι κάτι αξιόλογο και αν μη τι άλλο σημαντικό. Κανείς δεν υποβαθμίζει την χθεσινή νίκη του ΠΑΟ, ασχέτως αν θα έπρεπε να είχε χάσει και μάλιστα άνετα. Από τον Παναθηναϊκό, δεν δέχεται κανείς Ολυμπιακός, να χάνει ούτε σε μια παρτίδα σκάκι, όμως υπάρχουν και κάποιοι παράγοντες που πρέπει να σε κάνουν να ξέρεις πως και πότε, ΠΡΕΠΕΙ να το πανηγυρίζεις.

Μιλάμε για δύο ομάδες που η διαφορά τους πριν την αναμέτρηση ήταν στο -19 και πλέον “έπεσε” στο -16… Μιλάμε για δύο ομάδες που η μία πέρυσι κέρδισε 3-0 και ήταν άλλη μια μέρα στη δουλειά, και μία άλλη που κέρδισε φέτος με την ψυχή στο στόμα και έκανε σαν να πήρε το champions League…. Ποιος θα ξεχάσει το περσινό τρίτο γκολ του Καφού που ούτε καν το πανηγύρισε; Και ξέρετε γιατί; Γιατί έπαιζε με τον 4ο της βαθμολογίας και όταν είσαι πρώτος… δεν τους βλέπεις καν! Σκέψου λοιπόν να είσαι στο -19 και να πανηγυρίζεις γιατί πήγες στο -16. Σκέψου να είσαι στο -16 και να πανηγυρίζεις γιατί απλά ο Ολυμπιακός δεν θα το πάρει αήττητος… Σκέψου να ζητάς πριμ γιατί έκανες μια νίκη μετά από 4 χρόνια… Σκέψου να πανηγύριζες γιατί ίσως παίξεις Ευρώπη μετά από 6 χρόνια τη στιγμή που ο άλλος την Πέμπτη παίζει Ευρώπη για να περάσει στους 16 της διοργάνωσης. Σκέψου απλά πόσο τους έχεις μικρύνει, που στον πρώτο γύρο έχασαν αλλά πανηγύρισαν γιατί έπαιξαν καλά στο ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ!!! Σκέψου να είχες να πάρεις 11 χρόνια πρωτάθλημα και να ήξερες ήδη ότι ούτε του χρόνου θα πάρεις…. Σκέψου απλά να ήσουν Παναθηναϊκός….

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!