ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Τριπλή ενίσχυση στο βόλεϋ γυναικών

Μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την Παπαστεργίου (όπως σας ενημερώσαμε ΕΔΩ), ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Νομικού και την

Ανλυτικά:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Mαρία Νομικού. Η Ελληνίδα ακραία-διαγώνιος (ημ. γέννησης, 30/3/1993, ύψος 1,90μ.), εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μαρία Νομικού ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω ξανά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου. Από τη δική μου πλευρά θα δώσω το 100% για να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της».

”Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αθανασία Φακοπουλίδου. Η Ελληνίδα ακραία (ημ. γέννησης, 22/5/1998, ύψος 1,81μ.), εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Αθανασία Φακοπουλίδου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:«Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μια περίεργη χρονιά με πολλές αλλαγές σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. Με αφοσίωση και δουλειά θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις τόσο της ομάδας όσο και του πρωταθλήματος. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αιγάλεω για την παραχώρηση και την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός».”

🔴⚪️ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Mαρία Νομικού. Η Ελληνίδα ακραία-διαγώνιος…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos SFP στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

🔴⚪️ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αθανασία Φακοπουλίδου. Η Ελληνίδα ακραία (ημ….

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos SFP στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!