ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα highlights του Άρσεναλ – Ολυμπιακός 0-1 (video)

O Ολυμπιακός έφυγε για τρίτη σερί χρονιά νικητής από την έδρα της Άρσεναλ καθώς επικράτησε με 0-1 με γκολ του Ελ Αραμπί, με την Άρσεναλ όμως να είναι αυτή που πήρε το εισιτήριο για τους “8”.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι των Λονδρέζων καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρηση, προηγήθηκαν με τον Ελ Αραμπί στο δεύτερο ημίχρονο και πάλεψαν για το όσες πιθανότητες τους απέμεναν, όμως η αποβολή του Μπα, στοίχισε και έκοψε εντελώς τις ελπίδες των πρωταθλητών Ελλάδας. Σπουδαία εμφάνιση για σχεδόν όλους τους Πειραιώτες και κυρίως από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου που έδωσε και τις δικές του απαντήσεις σε ένα τόσο απαιτητικό ματς, όχι μόνο στους Έλληνες που μπορεί να τον αμφισβήτησαν, αλλά και στους ανθρώπους της πρώην ομάδας του αλλά και του προπονητή της Άρσεναλ, Αρτέτα.

Πάμε να δούμε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης και στη συνέχεια δείτε τα highlights της χθεσινής νίκης του Ολυμπιακού στο μπάσκετ με αντίπαλο την Άλμπα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!