ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μία άσχημη βραδιά για τον Ολυμπιακό, την ομάδα, τους παίκτες, τους φιλάθλους μας και στις κακές βραδιές είμαι πάντα ο πρώτος και στις καλές ο τελευταίος. Αναλαμβάνω την ευθύνη, δε μας βγήκε τίποτε, ενώ στον αντίπαλο βγήκαν τα πάντα.

Προφανώς και πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα, να κοιτάξουμε τα λάθη μας, αλλά έχει σημασία να το ξεπεράσουμε γιατί την Πέμπτη έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε τα λάθη να τα διορθώσουμε και να μην τα επαναλάβουμε και είναι σημαντικό για εμάς να σηκωθούμε ξανά μετά την κακή αυτή βραδιά.

Ήταν ένα σκληρό χτύπημα για εμάς και είμαστε πληγωμένοι και έχουμε πονέσει απ’ αυτήν τη βραδιά. Να μετατρέψουμε όμως αυτά τα συναισθήματα σε ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τα ματς που έρχονται. Χωρίς να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες, αναλαμβάνω όλη την ευθύνη και πρέπει να μετατρέψουμε αυτήν την κακή βραδιά σε ενέργεια και να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!