ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

Ημιτελικός κυπέλλου απόψε για τον Ολυμπιακό όπου θα βρεθεί στα Γιάννενα για τον αγώνα του θεσμού του κυπέλλου αντιμετωπίζοντας τον τοπικό ΠΑΣ.

Οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στην πρωτεύουσα των Ιωαννίνων για την σημερινή αναμέτρηση όπου θέλουν να αποκτήσουν ένα σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε στον Πειραιά τον Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του, για μία αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που τον δυσκόλεψε περισσότερο απ όλες φέτος, καθώς στο πρώτο ματς για το πρωτάθλημα στους Ζωσιμάδες οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 ( με το δεύτερο γκολ βέβαια του Ολυμπιακού μέσω χρήσης VAR να ακυρώνεται και να προκαλεί δικαίως αντιδράσεις), ενώ το δεύτερο παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης έληξε με 1-0 με γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί από τη δορυφορική πλατφόρμα της COSMOTE TV και συγκεκριμένα το Cosmote sport 2 HD. Δύο ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:00 θα διεξαχθεί ο άλλος ημιτελικός στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ με κανάλι μετάδοσης το Cosmote sport 3 HD. Διαβάστε ποιους παίκτες θα έχει μαζί του στην αποστολή ο Πέδρο Μαρτίνς για τον σημερινό αγώνα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!