ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στους Ζωσιμάδες

Ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να κερδίσει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ, όμως το ισόπαλο 1-1 σκορ του δίνει ένα πλεονέκτημα καθώς υπάρχει η ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν, ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους: Σα, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μπρούμα και Χασάν. Ο τελευταίος ήταν αυτός που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαίρα όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Λοντίγκιν όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και έτσι ο πορτιέρο του ΠΑΣ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν βοηθούσε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όμως το γκολ τελικά το βρήκε ο ΠΑΣ. Συγκεκριμένα το… ανακάλυψαν στο VAR! Η μπάλα βρήκε αρχικά στο στήθος του Μπα και στη συνέχεια στο χέρι του, πράγμα που φυσικά δεν είναι παράβαση, αλλά για τους διαιτητές… ήταν! Ο Εραμούσπε το εκτέλεσε και νίκησε τον Σα, γράφοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Μαρτίνς ανακάτεψε την τράπουλα αλλάζοντας τον Σωκράτη που είχε ενοχλήσεις και τον Λαλά που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ο ΠΑΣ βρήκε χώρους και απείλησε δύο φορές όμως ο Σα κράτησε το 1-0 και τελικά ο Θρύλος ισοφάρισε ύστερα από φάση διαρκείας με τρομερό γυριστό σουτ του Αχμέντ Χασάν. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια άλλη μεγάλη ευκαιρία και έτσι οι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 1-1. Θα ακολουθήσουν σε λίγο τα highlights.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!