ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι 5 κορυφαίες νίκες του Μαρτίνς στον πάγκο του Θρύλου (videos)

Tρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Πέδρο Μαρτίνς έγινε και επίσημα ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Τρία χρόνια μετά και 153 (επίσημα) παιχνίδια συνολικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μετρά ήδη ένα κύπελλο και ένα πρωτάθλημα, με το δεύτερο (πρωτάθλημα) να έρχεται και μαθηματικά σε λίγες μέρες, ενώ είναι κοντά και στο να φτάσει σε έναν ακόμα τελικό κυπέλλου Ελλάδας και να διεκδικήσει το τρόπαιο του κυπελλούχο Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς κατόρθωσε να συνεχίσει τις σπουδαίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού και στην Ευρώπη προσφέροντας μάλιστα στιγμές στους φιλάθλους που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη όλων.

Προσπαθήσαμε να σκεφτούμε ποια είναι τα σπουδαιότερα παιχνίδια που έχει κερδίσει ο Μάρτινς αλλά πολλά θα έμεναν έξω… Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Την τεσσάρα και την πρόκριση επι της Κράσνονταρ και την είσοδο ξανά στους ομίλους του champions league; Τις τριάρες σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; Τα γλέντια σε όλους αυτούς μέσα και έξω; Tα ευρωπαϊκά πάρτυ; Προσπαθήσαμε να θυμηθούμε και να καταγράψουμε τις 5 σπουδαιότερες νίκες του Μαρτίνς που σίγουρα θα μνημονεύονται και μετά από πολλά χρόνια. Πάμε να τις δούμε από το 5 έως το 1:

5) ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1 (Τέλος στη(α)… ”(δυν)αστεία” και επίσημα)

4) Κράσνονταρ – Ολυμπιακός 1-2 ( Επιστροφή στο champions league θριαμβευτικά)

3) ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-5 (Πεντάρα στην ΑΕΚ γιατί έτσι μας αρέσει)

https://www.youtube.com/watch?v=41VYHU-enLA

2) Ολυμπιακός – Μίλαν 3-1 (Όταν πέταξε έξω την τεράστια αυτή ομάδα)

1) Άρσεναλ – Ολυμπιακός 1-2 (Η άλωση του Λονδίνου)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!