ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Της έκανε πλάκα και της έριξε πεντάρα!

Τεράστια νίκη για τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ όπου επικράτησε άνετα της ΑΕΚ με 1-5!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησετην αναμέτρηση έχοντας στην αρχική ενδεκάδα τους Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Μπα, Ανδρούτσο, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ένα τρομερό ποσοστό ευστοχίας με τον Μαντί Καμαρά να ανοίγει με μακρινό σουτ το σκορ, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει με την ΑΕΚ. Ο Θρύλος δε σταμάτησε εκεί και βρήκε μέσα σε ένα 6λεπτο και δεύτερο γκολ με τον Μασούρα ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Χολέμπας. Το τρίτο γκολ… δεν άργησε να έρθει. Ο Ελ Αραμπί εκμεταλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Ένωσης και έγραψε το 0-3. Όσοι νόμιζαν όμως ότι το σκορ θα σταματούσε εκεί έκαναν λάθος καθώς ο Μασούρας λίγο πριν το φινάλε του πρώτου σαρανταπενταλέπτου έγραψε με τετ α τετ το 0-4.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έδειξε πως κατά κάποιον τρόπο κατέβασε ταχύτητα και ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αλλαγές. Μία από αυτές ήταν και ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος έχοντας καλή παράδοση με την ΑΕΚ συνέχισε το έργο του αυτό! Ο Φορτούνης πέτυχε το 0-5 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Θρύλου, με την ΑΕΚ να μειώνει στο 89′ με έναν πρώην ερυθρόλευκο, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!