ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρέτσος, ο Αλεξανδρόπουλος και ο… Χουάνγκ

Ο Ολυμπιακός χθες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κατόρθωσε να επιστρέψει στις Ευρωπαϊκές νίκες μετά από αρκετό καιρό καθώς η περσινή χρονιά ήταν μια χρονια που στην Ευρώπη η νίκη δεν ήρθε.

Ένας από τους κύριους λόγους που ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη αυτή, ήταν η καταλυτική παρουσία του Παναγιώτη Ρέτσου στα μετόπισθεν. Όσοι είδαν τον Ολυμπιακό φέτος στην προετοιμασία θα είδαν έναν Παναγιώτη Ρέτσο από τα παλιά και η εμφάνισή του χθες ήταν αντίστοιχη των προσδοκιών που δημιούργησε ο ίδιος ο παίκτης στην Αυστρία.

Ο Ρέτσος ήταν συγκλονιστικός με καίρια μαρκαρίσματα και κοψίματα που βοήθησαν τον Ολυμπιακό να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, που μαζί με τον Πασχαλάκη έδειχναν απροσπέλαστοι. Και όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή που άκουσε πολλά πέρυσι, με αποκορύφωμα το λάθος του με αντίπαλο τον Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, που του χρέωσαν, λίγο πολύ την απομάκρυνση του Ολυμπιακού από τον τίτλο του πρωταθλήματος και τον Μίτσελ μακριά από τον πάγκο…

Τη στιγμή λοιπόν που ο Ρέτσος άκουσε τόσα πολλά από την εξέδρα και γύρισε φέτος αναγεννημένος, ο Χουάνγκ αποθεώθηκε πέρυσι από τον κόσμο (δικαίως) και φέτος -χθες για την ακρίβεια- έθεσε επισήμως τον εαυτό του εκτός Ολυμπιακού. Ο Χουάνγκ σε όλη την προετοιμασία δήλωνε ενοχλήσεις, έπαιξε μόλις ένα φιλικό και τώρα… ζητά να φύγει! Το θέμα αναλαμβάνουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών, με τον Ολυμπιακό, όπως είναι λογικό να είναι δυσαρεστημένος από τη στάση του παίκτη και την άκρως αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Τέλος, χθες είδαμε και τον Σωτήρη Αλεξανδόπουλο να κάνει το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό, δείχνοντας ήδη τα πρώτα θετικά δείγματα στον αγωνιστικό χώρο, με τον ίδιο να γράφει στο προφίλ του “Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε” ποστάροντας την παρακάτω φώτο:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!