ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τριάρα στον Παναθηναϊκό και… πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα και μαθηματικά καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-1!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε για την ομάδα του με τους Σα, Μπα, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Εμβιλά και Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά και σκόραραν πολύ νωρίς με τον Ελ Αραμπί όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR, διοτι υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Το VAR όμως βοήθησε τον Παναθηναϊκό για δεύτερη φορά, όταν ο Μακέντα έπεσε μέσα στην περιοχή του Θρύλου και ο διαιτητής το είδε στο VAR και το έδωσε ως πέναλτι. Ο ίδιος ο Ιταλός εκτέλεσε το πέναλτι και έγραψε το 0-1. Φυσικα ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ και κάτι τετοιο έγινε με τον Χασάν ου είχε περάσει σε αναγκαστική αλλαγή στη θέση του τραυματία, Μπα. Ο Χολέμπας έκανε τη σέντρα και ο Χασάν με κεφαλιά έκανε το 1-1 ύστερα από ασταθής απόκρουση του Διούδη, που δεν είχε προλάβει να κάνει πολλές… καθυστερήσεις! Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με την ισοπαλία στο 1-1.

Στην επανάληψη ο Πέδρο Μαρτίνς ,δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ με τον Ελ Αραμπί όμως ξανα ακυρώθηκε ως χέρι στην αρχή της φάσης του Χασάν! Ο Κροάτης διαιτητής όμως δεν κατόρθωσε να… ακυρώσει το επόμενο γκολ καθώς ο Χασάν έκανε το 2-1, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Μπρούμα που είχε μπει στη θέση του Φορτούνη. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε μείνει με δέκα λόγω δεύτερης κίτρινης του Πούγκουρα για αγκωνιά, με τον παίκτη να την έχει γλιτώσει πολλές φορές νωρίτερα. Ο Ολυμπιακός όμως δεν σταμάτησε εκεί και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ, ο Διουδης ανέβηκε για να… σκοράρει και τελικά αυτός που σκόραρε ήταν ο Μπρούμα και έγραψε το τελικό 3-1, κατακτώντας έτσι ο Θρύλος το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!