ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Άρης – Ολυμπιακός

Την τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τoν Άρη για την 7η αγωνιστική των Playoffs πραγματοποίησαν χθες το πρωί της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού. Αμέσως μετά ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που ταξίδεψαν μαζί του στη Θεσσαλονίκη για τη σημερινή αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος κόουτς θα έχει μαζί του τους:
Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Η αναμέτρηση λοιπόν των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για τις 17:15 και θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια της Nova και συγκεκριμένα το Novasports 1 HD. Τέλος η αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο των play off είχε λήξει με 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Δείτε τα highlights του αγώνα που έγινε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης πριν από σχεδόν ένα μήνα:

https://www.youtube.com/watch?v=LYyI2npfYt4

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!