ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη στη φιέστα με… “καλεσμένο” τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον σημερινό αγώνα της φιέστας με… καλεσμένο τον ΠΑΟΚ με 1-0 με σκόρερ τον Γιώργο Μασούρα.

Ο κ.Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μασούρας, Μπρούμα και Ελ Αραμπί, όμως πολύ νωρίς είδε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βγαίνει off καθώς υπέστη θλάση και δύσκολα θα προλάβει τον τελικό σε 10 μέρες στο ΟΑΚΑ. Τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Καμαρά και ο Εμβιλά γύρισε για να καλύψει τη θέση του Σωκράτη. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος αλλά ο Σα έσωσε κρατώντας το μηδεν. Ο Ολυμπιακός πλησίασε και αυτός με τη σειρά του στο γκολ όμως η σέντρα σουτ του Ανδρούτσου βρήκε στο δοκάρι ενώ στη συνέχεια το σουτ του Μπρούμα πέρασε μόλις άουτ. Την τύχη στη φάση του δοκαριού δεν την είχε ο Πασχαλάκης και σε σουτ του Μασούρα όταν ύστερα από ασίστ του Ελ Αραμπί, ο Έλληνας μέσος με υπέροχο σουτ, έγραψε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνο καθώς στη συνέχεια τα σουτ των Τζόλη και Καμαρά δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός και το θέαμα του αγώνα έπεσαν κατακόρυφα με τον Μαρτίνς να βάζει και τους Φορτούνη, Βαλμπουενά, Χασάν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε καμία επικίνδυνη επίθεση στο β μέρος, ενώ αυτός είχε δύο φάσεις με τον Φορτούνη αρχικά και τον Μπουχαλάκη που όμως δεν άλλαξαν το σκορ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!