ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεσσάρα μέσα στη Λεωφόρο, όπως… παλιά!

Ο Ολυμπιακός έφυγε ρίχνοντας… 4 στον Παναθηναϊκό και επικρατώντας με 1-4, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν για το πρωτάθλημα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Σα, Εμβιλά, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Χασάν σε ένα σύστημα 3-4-3. Οι Πειραιώτες κατόρθωσαν μάλιστα να προηγηθούν πολύ νωρίς με τον Μασούρα ύστερα από ασίστ του Ελ Αραμπί. Ο ίδιος παίκτης ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου τέρματος με τον Χασάν αυτή τη φορά να δίνει την πάσα. Ο Χασάν στη συνέχεια έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του ΠΑΟ όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής πήγε στο VAR και είδε πέναλτι υπερ του ΠΑΟ στην προηγούμενη φάση. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βιγιαφάνιες αλλά ο Σα έπεσε σωστά και κράτησε το 0-2. Το γκολ τελικά μπήκε, όμως και πάλι αυτός που το έβαλε ήταν ο Ολυμπιακός. Ο Μασούρας αυτή τη φορά, σέρβιρε και ο Ελ Αραμπί σκόραρε ισφοραίζοντας τα περσινά του γκολ με τη φανέλα του Θρύλου γραφοντας το 0-3, σκορ που ήταν το τελικό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, όμως ο Παναθηναϊκός με τον Μαουρίσιο ήταν αυτός που σκόραρε και μείωσε σε 1-3. Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και πλησίασε στο γκολ δύο φορές αλλά τελικά αυτό δεν έγινε καθώς ο Χριστογιώργος έσωσε την ομάδα του. Αρχικά σε σουτ του Εμβιλά και σε επόμενη φάση σε σουτ του Αχμέντ Χασάν. Όμως το…αγαπημένο τους 1-4 δεν το έχασαν οι Παναθημαϊκοί. Ο Ελ Αραμπί με πολύ όμορφη κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ανδρούτσου έκανε το 1-4 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού. Δείτε τωρα τα highlights ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ενώ μπορείτε να ακούσετε το σχόλιο του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!