ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λευκή ισοπαλία στην OPAP ARENA

Ισόπαλος από το Opap arena έφυγε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να βρίσκονται σε μια σεζόν που δεν πήγε καλά όμως μέχρι το τέλος θα παίζουν για την ιστορία τους και το όνομα της ομάδας. Μπορεί να μην κέρδισαν σήμερα, αλλά έφυγαν με την ισοπαλία και παρέμειναν για 2ο σερί ματς αήττητοι από την έδρα της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο πρώτο ημίχρονο είχαν μια τεράστια ευκαιρία με τον Μπακαμπού με ξερό δυνατό σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης είπε όχι εντυπωσιακά. Οι κιτρινόμαυροι από την άλλη είχαν τον ρυθμό όμως όχι την τεράστια φάση, με μόνη καλή συιγμή ένα σουτ του Λιβάι που μπλόκαρε σταθερά ο Τζολάκης.

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν. Η ΑΕΚ πίεζε καθώς την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ ήταν στο 1-1, και οι κιτρινόμαυροι ήθελαν το γκολ που θα τους έφερνε πρώτους όμως αυτό δεν ερχόταν. Αντιθέτως αν ο Μπιελ ήταν πιο συγκεντρωμένος θα μπορούσε να είχε σκοράρει αλλά με εξουδετερωμένο τον Αθανασιάδη , σχεδόν μόνος έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Μπακαμπού λίγο μετά βρήκε το γκολ όμως για χιλιοστά ακυρώθηκε. Έτσι η πίεση της ΑΕΚ αυξήθηκε, το γκολ όμως δεν ήρθε από καμία από τις δύο ομάδες και έτσι ο Ολυμπιακός έφυγε με την ισοπαλία από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!