ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε Νέφτσι, απουσίες και τραυματισμούς

Ο Ολυμπιακός με πολλές απουσίες τόσο πριν όσο και μετά την έναρξη του αγώνα κατόρθωσε να φύγει νικητής από το Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι στερήθηκαν των υπηρεσιών των Ελ Αραμπί, Εμβιλά και Σωκράτη, πριν την έναρξη της αναμέτρησης και είδαν νωρίς στην αναμέτρηση τον Μπουχαλάκη να τίθεται εκτός και να γίνεται αναγκαστική αλλαγη.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ, για την ακρίβεια την… γκολάρα, με σκόρερ τον Καμαρά, όπου εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο Γ της εστείας. Δυστυχώς ο Καμαρά αθελά του τραυματίσε τον αντίπαλο του λίγα λεπτά αργότερα και άφησε από το πρώτο μέρος τον Ολυμπιακό με 10.

Η απουσία του Καμαρά άλλαξε… ξανά τα πλάνα του Μαρτίνς που σαν να μην έφτανε αυτό είδε και τον Χασάν να μην μπορει να συνεχίσει και να βγαίνει εκτός με τη θέση του παίρνει ο έτερος Καμαρά. Παρόλα αυτά η Νέφτσι έμεινε και αυτή με 10 και πλέον ο Ολυμπιακός δεν γινόταν να απειληθεί, δίχως όμως να έχει πολλές δυνάμεις να αυξήση τη διαφορά του σκορ και έτσι να μένει το 1-0.

Σχετικά άρθρα

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!