ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάτησε τη Σλόβαν και αγκάλιασε τους ομίλους!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη που τον έβαλε σχεδόν από σήμερα στους ομίλους του Europa league.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με τους Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Είδε την ομάδα του να αργεί να κάνει την πρώτη της επίθεση, αλλά όταν το έκανε για πρώτη φορά, στη συνέχεια πάτησε γκάζι για τα καλά! Αρχικά λοιπόν έβγαλε μια τρομερή αντεπίθεση όπου ο Μασούρας πάσαρε στον Ελ Αραμπί και αυτός έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Σλόβαν να λέει όχι, για να χάσει μια νέα τεράστια φάση με τον Σισέ όταν και πλησίασε το 1-0. Ό,τι δεν κατάφεραν οι δύο προηγούμενοι, το πέτυχε ο Μαντύ Καμαρά με εξαιρετικό σουτ στο 37′ γράφοντας το 1-0, σκορ που έμελλε να είναι το τελικό του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε από εκεί που είχε μείνει καθώς δεν άργησε να κάνει το 2-0 με τον Σισέ που είχε προωθηθεί σε στημενη φάση, νικώντας με διπλή προσπάθεια τον αντίπαλο πορτιέρο.Ο Ολυμπιακός όμως δεν επαναπαύτηκε σε αυτό το σκορ και ήθελε να αποκτήσει ένα ακομα μεγαλύτερο προβάδισμα ασφαλείας και τελικά τα κατάφερε με έναν παίκτη της… Σλόβαν. Συγκεκριμένα ο Μποσχίκοβ έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έγραψε το… 3-0. Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής μεταξύ άλλων τόσο στον Μαρκοβιτς στη θεση του Σισέ που τραυματίστηκε, όσο και στον Ονιενκούρου. Κάτι παραπάνω όμως δεν έγινε και έτσι το 3-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας στον Ολυμπιακό ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!