ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και στην Τρίπολη τον Αστέρα και έφτασε τους 10 βαθμού, οδηγώντας την κούρσα ρου πρωραθλήματος μετά τηνήττα του Βόλου από τον Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Ρεάμπτσιουκ, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Μπουχαλάκη, Μ. Καμαρά, Ονιεκούρου, Α. Καμαρά, Μασούρας και Τικίνιο. Ο πρωτελευταίος και ο τέλευταίος συνεργάστηκαν άψογα και ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έγραψε το 0-1. Ο Αστέρας αντέδρασε και σκόραρε όλως το γκολ ακυρώθηκε καθώς είχε προηγηθεί καθαρότατο οφσάιντ. Έτσι αφού το 0-1 παρέμεινε, ο Θρύλος διπλασίασε τα τέρματα του με τον Αγκιμπού Καμαρά όταν το σουτ που επιχείρησε νίκησε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν έκανε καλό υπολογισμό στη μπάλα, γράφοντας έτσι το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Αστέρας έπαιξαν θα λέγαμε ένα παιχνίδι κέντρου με τον κόουτς των Πειραιωτών να προβαίνει καθ’όλη τη διάρκεια του β’ημιχρόνου, σε αλλαγές με τους Εμβιλά, Βρουσάϊ, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Κούντε να μπαίνουν στο παιχνίδι. Έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε δίχως να αλλάξει κάτι και ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσε που έρχεται για το Europa league.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!