ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το δεξί στον όμιλο! Νίκη στο φινάλε για τον Θρύλο!

Με το δεξί ξεκίνησε τον όμιλο του Europa League ο Ολυμπιακός, καθώς κέρδισε με 2-1 την Βελγική Άντβερπ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν, ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρεαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκουρού και Ελ Αραμπί, σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε τις μεγάλες φάσεις. Ο Ολυμπιακός απείλησε περισσότερο από τους Βέλγους, βρίσκοντας δίχτυα με τον Ελ Αραμπί αλλα το γκολ ακυρώθηκε οριακά ώς οφσαιντ, ένα γκολ που ήταν πολύ όμορφο σε εκτέλεση αλλά δυστυχώς δεν μέτρησε. Οι ερυθρολευκοι είχαν απειλήσει με κεφαλιά νωρίτερα με τον Σισέ ενώ λίγο πριν το τέλος άστοχη ήταν και η κεφαλιά των Βέλγων.

Στην επανάληψη τώρα, ο Ολυμπιακός μόλις 8 λεπτά μετά την έναρξη της, βρήκε το γκολ με τον Ελ Αραμπί με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μαντί Καμαρά και έκανε το 1-0. Ο κόουτς της Αντβέρπ ανακάτεψε την τράπουλα και τελικά ο Μπένσον που πέρασσ ως αλλαγή, σέντραρε και ο Σαμάτα με κεφαλιά έγραψε στο 74′ το 1-1. Ο Μαρτίνς στο τελευταίο δεκάλεπτο τα έπαιξε όλα για όλα, κάνοντας τριπλή αλλαγή και βάζοντας στο παιχνίδι τους Τικίνιο, Κούντε και Βρουσάι, με τον Ολυμπιακό να πιέζει και τελικά να πετυχαίνει το γκολ με τον Ρέαμπτσιουκ, ύστερα από ασίστ του νεοεισελθόντα Βρουσάι. Αυτό το γκολ ήταν τελικά που έκρινε την αναμέτρηση και ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!