ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός

Με στόχο την νίκη – πρόκριση ταξίδεψαν οι ερυθρόλευκοι για την Μπρατισλάβα, όπου και θα αντιμετωπίσουν απόψε την Σλόβαν στην ρεβάνς του 1-1.

Ο Κάρλος Κορμπεράν είδε μεν τον Μανωλά να επιστρέφει αλλά το αν είναι 100% έτοιμος θα φανεί από το εάν τον χρησιμοποιήσει. Αντιθέτως εκτός έμειναν οι Βρσάλικο, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γκάρι Ροντρίγκεζ και έτσι οι επιλογές όλο και λιγοστεύουν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θέλει απόψε τη νίκη για να προκριθεί ώστε να βρει στο δρόμο του τον Απόλλων Λεμεσού που αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προκριματικών από τη Μακάμπι Χάιφα.

Η αναμέτρηση στη Σλοβακία θα ξεκινήσει στις 21:30 και φυσικά θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την Cosmote Tv και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1 HD.

⚽️ 𝗨𝗘𝗙𝗔 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗮 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 / 𝗤𝘂𝗮𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗥𝗼𝘂𝗻𝗱 𝟯 – 𝗟𝟮
🆚 𝗦𝗹𝗼𝘃𝗮𝗻 𝗕𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀𝗹𝗮𝘃𝗮
🏟 𝗧𝗲𝗵𝗲𝗹𝗻𝗲 𝗣𝗼𝗹𝗲
🗓 𝟭𝟭/𝟴/𝟮𝟬𝟮𝟮
⏱ 𝟮𝟭:𝟯𝟬
📺 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗼𝘁𝗲𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 𝟭 𝗛𝗗

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο παιχνίδι του πρώτου αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, που έληξε 1-1, στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!