ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη Euroleague όπου θα αντιμετωπίσει απόψε τη Φενέρμπαχτσε.

Από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας λοιπόν, θα ξεκινήσει η σειρά των αγώνων Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε όπου στις τρεις νίκες θα κριθεί το εισιτήριο για το F4 του Κάουνας.

Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι 100% καθώς όπως φάνηκε από τα χθεσινά αποτελέσματα τα playoffs είναι ένα άλλο πρωτάθλημα όπου οι έδρες… σπάνε εύκολα!

Ο Ολυμπιακός όμως με τη βοήθεια του κόσμου του θα δώσει τη μάχη του για το 1-0 σε μία αναμέτρηση που όσοι δεν καταφέρατε να βρείτε εισιτήριο θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόραση της NOVA και συγκεκριμένα το Novasports Prime στις 21:45.

Υπεθυμίζουμε ότι λίγη ώρα νωρίτερα ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο θα αντιμετωπίσει τον Άρη για την 6η αγωνιστική των playoff της Super League. Για όλο το ρεπορτάζ καθώς και την ώρα και το κανάλι μετάδοσης του Άρης – Ολυμπιακός ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

🏀 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗹𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗣𝗹𝗮𝘆 𝗢𝗳𝗳𝘀 – 𝗚𝗮𝗺𝗲 𝟏
🆚 𝗙𝗘𝗡𝗘𝗥𝗕𝗔𝗖𝗛𝗘
⏰ 21:45
📺 Novasports Prime

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!