ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην ΕΡΤ σήμερα το Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός

Στη Σύρο βρίσκεται από χθες, το μεσημέρι της Παρασκευής (29/10), η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague με αντίπαλο τον Φοίνικα.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί σήμερα, Σάββατο 30/10 στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports HD. O Θρύλος που προέρχεται από την πρόκριση στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, επί της Κομάρνο, ταξίδεψε ακτοπλοϊκώς το πρωί της Παρασκευής για το νησί της Σύρου, για την αναμέτρηση με τον Φοίνικα, στην οποία στόχος είναι η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια η προσοχή των πρωταθλητών θα στραφεί στο πρώτο παιχνίδι με την Χένταρ Πάζαρτσικ που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία την προσεχή Τετάρτη (3/11) στις 19:00. Τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με το Φοίνικα αφορούν στην απουσία του Δημήτρη Τζιάβρα ο οποίος δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!