ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Με στόχο την πρόκριση του από σήμερα στην επόμενη φάση του Europa League θα παραταχτεί απόψε ο Ολυμπιακός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν ό,τι και στο πρώτο παιχνίδι (μέσα στην Τουρκία) και να κερδίσουν έτσι τη Φενέρ, ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Άντβερπ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε χθες την καθιερωμένη προπόνηση και στην αποστολή πήρε τους: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Η αναμέτρηση λοιπόν των δύο ομάδων που προέρχονται από σπουδαίες εκτός έδρας νίκες,( ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα της ΑΕΚ και η Φενέρ μέσα στης Γαλατά), θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sports 2 HD. Δείτε τι έγινε στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο βίντεο που ακολουθεί: ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!