ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ζενίτ – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε χθες για την Αγία Πετρούπολη, όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει την Ζενίτ, με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στην Ευρωλίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι στην μέχρι τώρα διοργάνωση, μετρούν σε 8 παιχνίδια, 6 νίκες και 2 ήττες, με τις 2 ήττες να είναι στα εκτός έδρας ματς και τον Ολυμπιακό να θέλει να σπάσει το ρόδι. Ο κόουτς Μαρτζώκας μεταξύ άλλων δήλωσε πως «Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «είναι σε διαφορετική χρονική περίοδο. Είναι ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας λόγω έδρας, καλής ομάδας, ταλέντου, εμπειρίας. Ελπίζουμε πως θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως πρέπει το παιχνίδι, με βάσει το πλάνο που έχουμε καταστρώσει για να το πάρουμε».

Η αναμέτρηση λοιπόν με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!