ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική μετάδοση του Ολυμπιακός – Άιντραχτ

Με προπόνηση που διεξήχθη χθες, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Γερμανική Άιντραχτ.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα θα έχει μαζί του, τους:
Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν, θέλουν τη νίκη σήμερα ώστε να σκαρφαλώσουν ξανά στην κορυφή του ομίλου καθώς και να πετύχουν ένα τεράστιο βήμα για τη συνέχεια τους στο Europa League και πέρα από τη φάση των ομίλων.

Η αναμέτρηση των δύο πρωτοπόρων του ομίλου θα ξεκινήσει νωρίτερα σε σχέση με τους προηγούμενους τρεις αγώνες που έδωσαν οι Πειραιώτες και συγκεκριμένα θα έχει ως ώρα έναρξης στις 19:45 και φυσικά θα μεταδοθεί από την τηλεόραση της Cosmote Tv και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 3 HD. Θυμηθείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!