ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληγώθηκε ξανά στις καθυστερήσεις

Για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός πληγώθηκε ξανά στις καθυστερήσεις καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Ναντ.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε την αναμέτρηση με σύστημα 3-4-3 και τους Βατσλίκ, Ρέτσος, Μανωλάς, Σισέ, Άβιλα, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μασούρας, Μπιελ και Χουάνγκ Ουί Τζο. Η Ναντ ως έδειξε τα δόντια της από νωρίς. Απείλησε πολύ νωρίς, με τον Βάλτσικ να σώζει, και εν συνεχείς έλεγχε την μπάλα. Ο δε Ολυμπιακός είχε εμφανώς πρόβλημα, με τους παίκτες του να μην μπορούν να αλλάξουν εύκολα τη μπάλα και να την κυκλοφορήσουν. Τελικά το γκολ ήταν θέμα χρόνου και στο 32′ ο Μοχάμεντ με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Θρύλου γράφοντας το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός φάνηκε πως κάτι πάει να αλλάξει. Τουλάχιστον απέκτησε περισσότερη κυκλοφορία, και κέρδισε κόρνερ ύστερα από προσπάθεια του Ουί Τζο Χουάνγκ. Ο Μπιέλ το εκτέλεσε και οι Γάλλοι άθελα τους έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 έτσι για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες συνέχισανα να βελτιώνονται αλλά δίχως να απειλούν. Η επόμενη καλύτερη φάση άνηκε στην Ναντ που ο Βάλτσικ έσωσε την κεφαλιά εξαιρετικά. Και ενώ το ματς έδειχνε πως θα πήγαινε στην ισοπαλία, τελικά για ένα ακόμα ευρωπαϊκό ματς ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις και οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να γυρίσουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την Γαλλία, σε μία φάση όμως που είχε προηγηθεί φάουλ και χτύπημα στο κεφάλι του Καμαρά, αλλά ο διαιτητής ούτε έδωσε το φάουλ, ούτε διέκοψε το ματς.

Δείτε πως διαμορφώθηκε ο όμιλος ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!