ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ατρόμητος – Ολυμπιακός

14η αγωνιστική σήμερα για τη Super League με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται κόντρα στον Ατρόμητο εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του για την σημερινή, εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με την οποία ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα τους:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος στον πρώτο γύρο είχε κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό καθώς η αναμέτρηση, στην πρεμιέρα τότε του πρωταθλήματος, είχε ληξει ισόπαλη δίχως τέρματα. Πέρα βέβαια από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αγώνα δίνει και η Β’ομάδα και θα το μεταδώσει η ΕΡΤ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ενώ όπως θα δείτε και στην επόμενη παράγραφο έχουμε και μπάσκετ.

Πέρα λοιπόν από ποδόσφαιρο σήμερα έχουμε μπάσκετ και Euroleague για τον Ολυμπιακό, όπου οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Μπάγερν Μονάχου. Δείτε την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!