ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Κέρδισαν τον ΠΑΟΚ με 24 τέρματα διαφορά!

Πάρτυ έκαναν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης παίκτριες του Ολυμπιακού καθώς νίκησαν με 27-3 τον ΠΑΟΚ, εκτός έδρας, για την 5η Αγωνιστική της Α1 Πόλο Γυναικών.

Όλο τελείωσαν… από την αρχή, καθώς από το ξεκίνημα οι ερυθρόλευκες επιβλήθηκαν και ζτο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ με 14-1 σκοράροντας και στα δυο οκτάλεπτα από 7 τέρματα.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης δεν άφησαν το πόδι από το «γκάζι», ούτε στην 3η περίοδο στο φινάλε της οποίας εκτόξευσαν τη διαφορά στο +20 για το υπέρ τους 22-2, που προήλθε από το επιμέρους 8-1, ενώ στην τελευταία περίοδο με το επιμέρους 5-1 έφτασαν στην επικράτηση δια περιπάτου στο τελικό 27-3 και έφυγαν θριαμβευτικά από το Ποσειδώνιο.
Τα οκτάλεπτα: 1-7, 0-7, 1-8, 1-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Ράνει 3, Ελευθεριάδου 4, Κανετίδου 1, Ξενάκη 5, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 3, Χαλδαίου 1, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Δουρέκα, Τορνάρου 2

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Φορίδου, Αχλαδιώτη, Ακιλμπάγεβα, Ασκερίδου, Ταυρίδου, Μανέτα, Νιέρρη, Κέιζερ, Φραγκιά, Τσιάκα, Φραγκιά 2, Λασκαρίδου 1, Μανίκα, Μουρατίδου, Παρασκευοπούλου, Γραικού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!