ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Σήμερα ο ημιτελικός Ευρώπης ανάμεσα σε Ματαρό και Ολυμπιακό!

Μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία τα τελευταία -τουλάχιστον- 10 χρόνια, θεωρείται ως μία από τις πιο επιτυχημένες στο άθλημα.

Εξάλλου, από το 2014 και μετά, ο Θρύλος μετράει επτά ευρωπαϊκά τρόπαια (τρία Champions League, ένα LEN Trophy, τρία Super Cup) στη γυναικεία υδατοσφαίριση. Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στη Βαρκελώνη, με όνειρα και φιλοδοξίες και στόχο την κατάκτηση του όγδοου ευρωπαϊκού τους τίτλου! Την Παρασκευή (19/4), με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην υπερσύγχρονη «Piscina Nova de l’ Escullera» και «δήλωσε» έτοιμη για το Final-4 του Champions League.

Έτσι σήμερα, Σάββατο (20/4), στις 15:00 (σε ζωντανή μετάδοση από το LEN TV), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ισπανική Ματαρό στο κολυμβητήριο της Μπαρτσελόνα, στον κρίσιμο ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο την πολυπόθητη πρόκριση στον κυριακάτικο (21/4) τελικό, κόντρα σε μία εκ των Σαμπαντέλ και Σαν Αντρέου (επίσης ισπανικές).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!