ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχασε, κάνοντας ξανά ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο

Όπως και την προηγούμενη βδομάδα στην Τουρκία, έτσι και σήμερα στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός έκανε ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε από τη Μακάμπι.

Στο πρώτο μέρος και στις δύο πρώτες περιόδους τα πράγματα ήταν ισοροπημένα με τον Ολυμπιακό να είναι πάντα κοντά στο σκορ, αλλά και να παίρνει προβαδίσματα, με το ημίχρονο να κλείνει στη διαφορά στο καλάθι και στο 40-38.

Με την έναρξη του 3ου Δεκαλέπτου όμως, ο Ολυμπιακός έκανε το 40-41 και από εκεί και πέρα… τέλος! Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το 40-41 σε 52-43 μέσα σε 3′ και έκτοτε οι ερυθρόλευκοι δεν ορθοπόδησαν ξανά. ​Ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε απάντηση στον κορυφαίο της Μακάμπθ, Ζίζιτς​ και έτσι αφού έκλεισε η τρίτη περίοδος με 10 πόντους υπερ της ομάδας του Σφαιρόπουλου. Έτσι στην τέταρτη και τελευταία περίοδο τα πράγματα δεν άλλαξαν και με το επι μέρους 18-13 και το συνολικό, 84-69, η Μακάμπι επικράτησε της ομάδας του Ολυμπιακού και τα παρακάτω στατιστικά μιλούν από μόνα τους:

15 Λάθη
1 Μπλοκ
4 Κλεψίματα
6/22 Τρίποντα
23/51 Εύστοχες προπάθειες

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Πρίντεζης 13 (1), Ντόρσεϊ 12, ΜακΚίσικ 9 (1), Φαλ 8, Παπανικολάου 7 (1), Σλούκας 7 (1), Βεζένκοβ 6 (1),Γουόκαπ 5 (1) και Ζαν-Σαρλς 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!