ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτά είπε ο Μπαρτζώκας μετά την επική πρόκριση στο Final-4 μέσα στη Βαρκελώνη

Για τρίτη σερί φορά ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Και η πρόκριση αυτή επί της Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετικά αφιερωμένη…

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Έχουν ποιότητα και μας έδωσαν συγχαρητήρια παρότι αυτή η ήττα ήταν οδυνηρή για εκείνους», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Και συνέχισε: «Είναι κάτι που πραγματικά εκτιμώ. Όσον αφορά στην ομάδα μας θέλω να εκφράσω τον τεράστιο σεβασμό μου στους παίκτες. Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η δεύτερη, αλλά η τρίτη σερί φορά που πάμε στο φάιναλ φορ. Δεν εγκαταλείπουν ποτέ τη μάχη. Είναι μια ομάδα που πάντα παλεύει, με επιτυχία ή όχι. Το πιο σημαντικό είναι ότι μαχόμαστε, μένουμε ενωμένοι και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Φυσικά έχουμε αυτή την τεράστια βάση οπαδών που μας υποστηρίζει παντού. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους Προέδρους μας και στους φιλάθλους μας. Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα και καλή τύχη».

Στην συνέχεια ο κόουτς δεν παρέλειψε να ευχηθεί ότι καλύτερο και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού… «Θέλω να δώσω τις πιο θερμές μας ευχές στην ποδοσφαιρική μας ομάδα που αύριο παίζει τον ημιτελικό στο Conference League με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Έχουν την υποστήριξή μου και τις πιο θερμές ευχές μου».

Ερωτηθείς για το ματς και το πως εξελίχθηκε, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ νευρικό ματς και από τις δύο ομάδες. Η σημασία του αγώνα ήταν τεράστια, ήταν μετά από τέσσερα τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που στην κανονική διάρκεια έχασε μόλις δύο φορές στην έδρα της. Εμείς τους κερδίσαμε δύο φορές εδώ και με 34 πόντους διαφορά στον 4ο προημιτελικό. Επίσης, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το 3ο ματς, γιατί η Ευρωλίγκα παραδέχθηκε το μεγάλο λάθος στο τέλος. Οπότε το να παίζουμε κόντρα σε μια τόσο μεγάλη, ταλαντούχα και σπουδαία ομάδα, αυτό το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Στο τέλος χρησιμοποίησα τους Γκος και Γουόκαπ ήταν γιατί χρειαζόμασταν στο τέλος χειριστές της μπάλας. Χρησιμοποιήσαμε στον Παπανικολάου στο 4 και στο 5 είτε τον Φαλ, είτε τον Μιλουτίνοφ και στο τέλος ελέγξαμε το ματς. Αξίζαμε να κερδίσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!