ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού

O Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα της Euroleague και θα προσπαθήσει να το πετύχει σήμερα, στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Γ.Μπαρτζώκας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του, χωρίς τους Πρίντεζη, Μακκισικ και Μάρτιν η συμμετοχή των οποίων ειναι αμφίβολη στην σημερινή αναμέτρηση, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης πως:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/01) βρέθηκαν ακόμη δύο μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19.

Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται πλέον στα τρία κρούσματα (δύο παίκτες και ένα μέλος του σταφ).

Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.”

Έτσι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει, με το όποιο υπάρχον υλικό να πετύχει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, που υπενθυμίζουμε πως οι Σέρβοι είχαν επικρατήσει στο Βελιγράδι των Πειραιωτών.

Η αναμέτρηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports Prime.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!