ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκησε ΑΕΚ και απουσίες με ανατροπή και σουπερ Σλούκα!

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη σήμερα μέσα στην έδρα της ΑΕΚ καθώς με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα επικράτησε με 74-80.

Με 10άδα ανάγκης παρατάχθηκε απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ καθώς πέρα από τις γνωστές απουσίες των Πρίντεζη, Παπανικολάου και ΜακΚίσικ, ήρθε να προστεθεί και αυτή του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυδαλίτιδα. Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε μαζί του τους Γουόκαπ, Σλούκας, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Ντόρσεϊ, Ζαν-Σαρλ, Μάρτιν, Έισι, Φαλ και Οικονόπουλο.

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε την υπεροχή στο πρώτο δεκάλεπτο ύστερα από ένα σερί 9-0, έφτασε να κλεισει το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 15-12. Η εικόνα στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε και η ΑΕΚ έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 35-27.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα και η ΑΕΚ έφτασε τη διαφορά στο +16. Κάτι τέτοιο ξύπνησε τον Ολυμπιακό που στην τέταρτη και τελευταία περίοδο πάτησε το γκάζι, κάλυψε τη διαφορά (που είχε ήδη αρχίσει να την καλύπτει) και με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα, επικράτησε της Ένωσης με 6 πόντους διαφορά και τελικό σκορ 74-80.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!