ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στραβοπάτημα στην πρεμιέρα του 2022 για τον Ολυμπιακό

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2022 ο Ολυμπιακός καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει του Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι βρήκαν εμπόδιο την πολυπρόσωπη άμυνα του Απόλλωνα και με κορυφαίο τον τερματοφύλακα του κράτησαν το μηδέν. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο δεν κατάφεραν να σκοράρουν καθώς έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με κορυφαίες του Μπουχαλάκη στο πρώτο μέρος και του Ελ Αραμπί στο δεύτερο σε εξ επαφής ευκαιρία με τη μπάλα να περνά άουτ.

Ο Ολυμπιακός είχε συνολικά 15 ευκαιρίες για γκολ, με τις 11 να πηγαίνουν στην εστία καθώς και 75% κατοχή μπάλας, όμως τα στατιστικά δεν παίζουν μπάλα και απουσίες είχαν και οι δύο ομάδες, οπότε δικαιολογίες… δεν υπάρχουν! Ας ελπισουμε λοιπόν ότι το 2022, που μπορει να μη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, όμως να έχει καλύτερη συνέχεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!