ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκησε μέσα σε ένα καυτό ΣΕΦ!

Μία ακόμη νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε και στο ΣΕΦ, της Αρμάνι.

Το τέλος του 1ου Δεκαλέπτου βρήκε τον Ολυμπιακό πίσω στο σκορ με 7 – 15, σε ένα δεκάλεπτο που χαρακτγρίστηκε από πολύ σκληρές άμυνες κρατώντας χαμηλά το σκορ. Στο δεύτερο δε, δεκάλπετο ο Ολυμπιακός μείωσε τη διαφορά στο καλάθι, κλείνοντας το ημίχρονο πίσω ατο σκορ με 25-27. Όπως φαίνεται και από το σκορ, οι άμυνες ήταν σκληρές, αλλά και οι επιθέσεις άστοχες και έτσι έμεινε χαμηλά το σκορ ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η εικόνα δεν άλλαξε, με την Αρμάνι να κλείνει την τρίτη περίοδο μπροστά με 4 πόντους και όλα θα κρινόντουσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έτσι κι έγινε. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε, ισοφάρισε με έναν καταπληκτικό Κώστα Σλούκα και πήρε και το προβάδισμα εν συνεχεία. Σε συνδιασμό με τη εξαιρετική εμφάνιση των Βεζένκοφ και Φάλ, ο Ολυμπιακός τελικά επικράτησε με 67-58.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοφ 16 (1), Σλούκας 16 (2), ΜακΚίσικ 14 (1), Φαλ 12, Ντόρσεϊ 6, Γουόκαπ 2 και Λαρεντζάκης 1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!