ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε ξανά την ΑΕΚ και πλησίασε κι άλλο το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Μία ακόμη νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι που ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά και Τικίνιο, μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 10′ είχαν δοκάρι με τον Μαντί Καμαρά. Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να εχουν τον πλήρη έλεγχο μέχρι το 30′ όπου από εκεί και πέρα η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό δίχως όμως να απειλήσει ιδιαίτερα και έτσι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στην επανάληψη η εικόμα δεν άλλαξε. Όπως τελείωσε το ημίχρονο συνεχίστηκε το δεύτερο με την ΑΕΚ να εχει την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι τη στιγμή που μπήκε ο Βαλμπουενά και ατη συνεχεια ο Καρβάλιο, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα και έτσι ήρθε το γκολ της νίκης. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε στημένο (κόρνερ), ο Εμβιλά έπιασε το σουτ, ο Τσιντώτας έσωσε όμως στην επαναφορά ο Εμβιλά με… το γόνατο έστειλε τη μπάπα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα για τα επόμενα λεπτά ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και πλησιάσε το 2-0 με τον Ονιενκούρου αλλά δεν σκόραρς στο τετ α τετ, ολοκληρώντας έτσι την αναμέτρηση μς το υπερ του 1-0.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!